0485 54 84 45

 info@verhaert-bvba.be

Plaatsing


- G1

Als we spreken over een G1 – toestel hebben we het over een Atmosferisch toestel dat zijn verbrandingslucht onttrekt vanuit de ruimte waarin het zich bevindt.
Bij dit type toestel is het zeer belangrijk dat er voldoende verluchting (naar buiten toe) aanwezig is in de opstellingsruimte.

- G2
Dit type toestel is een gesloten toestel, al dan niet met een gedwongen afvoer. Bij deze toestellen wordt de verbrandingslucht meestal op een externe plaats gehaald. Het grote voordeel bij dit type is dat u met een gesloten verbrandingskamer zit en dus geen verluchtingsgaten moet voorzien. Binnen deze categorie behoort ook de condensatieketel. Deze is een hoogrendementsketel, de zuinigste ketel momenteel op de markt.

- G3
Een G3 installatie is iets zeer speciaal, het gaat hier over een “aangeblazen gasbrander”. Hiermee is het onder andere mogelijk om een stookolieketel over te schakelen op gas door hierop een G3- gasbrander te plaatsen (mits enkele aanpassingen).

- Stookolie
Een stookolieketel wordt door de meeste mensen aanzien als een grote staande vloerketel met vooraan een brander op.
Dit is de dag van vandaag niet meer noodzakelijk. Sinds kort bestaan er ook kleinere stookoliewandketels die veel minder ruimte vragen, minder lawaai maken en minder geurhinder geven.
Tevens bestaan er recentelijk ook condenserende vloerketels op stookolie. Maar ook de traditionele ketels worden uiteraard ook nog door mij geplaatst.

Verhaert bvba

Bij Verhaert bvba kunt u terecht voor installaties, depannages en onderhoud van alle verwarmings- en sanitaire installaties.

Disclaimer

Sociale Media

 Facebook

Contact

 • Telefoon:
  0485 54 84 45

 • Email:
  info@verhaert-bvba.be

 • Adres:
  Schepelstraat 16
  2180 Ekeren