0485 54 84 45

 info@verhaert-bvba.be

Onderhoud


- Aardgasverwarming

Sinds enkele jaren is het verplicht om uw aardgastoestel periodiek te laten reinigen, namelijk om de 2 jaar.
De reden van deze wetgeving is om onder andere het risico op CO-vergiftiging te verminderen en het rendement van uw toestel te verbeteren. Zelfs voor het kleinste toestel is dit zeer belangrijk (bv. gaskachels). Voor elk onderhoud van uw gaskachel tot uw verwarmingsketel kan u bij mij terecht, ook nieuwe klanten. Na afloop ontvangt u een verbrandings- en reinigingsattest.

- Stookolie
In tegenstelling tot aardgas is het bij stookolieketels verplicht om deze jaarlijks te laten reinigen. Wanneer een stookolieketel niet tijdig gereinigd wordt, krijgt deze een slechte verbranding waardoor uw rendement zeer sterk daalt. Hierdoor geraakt uw ketel verstopt met roet en verhoogt u het risico op een schouwbrand. Bij deze onderhouden kijk ik ook telkens alle filters na, wordt uw schouw gereinigd en overhandig ik u aan het einde van het onderhoud het nodige verbrandings- en reinigingsattest.

Verhaert bvba

Bij Verhaert bvba kunt u terecht voor installaties, depannages en onderhoud van alle verwarmings- en sanitaire installaties.

Disclaimer

Sociale Media

 Facebook

Contact

 • Telefoon:
  0485 54 84 45

 • Email:
  info@verhaert-bvba.be

 • Adres:
  Schepelstraat 16
  2180 Ekeren